Mицкоски: ВМРО-ДПМНЕ е голем фаворит на парламентарните избори

Бројките на мерењата на јавното мислење, т.е. анкети јасно покажуваат дека ВМРО-ДПМНЕ е фаворит за следните парламентарни избори, кажа претседателот … Продолжи со читање Mицкоски: ВМРО-ДПМНЕ е голем фаворит на парламентарните избори