Мицкоски до Ковачевски: Подобро тетка ти Жана да ја кандидираше, би била подобар кандидат за претседател од Пендаровски

Го слушам вчера Ковачевски од тука од Карпош вели дека тој не ја кандидирал тетка му Жана, не ја знам … Продолжи со читање Мицкоски до Ковачевски: Подобро тетка ти Жана да ја кандидираше, би била подобар кандидат за претседател од Пендаровски