Лиле Стефанова ќе го води предметот за Финансиска полиција, а Катерина Коларевиќ за „Виа Комерц“

Назначениот јавен обвинител Трајче Пеливанов за времено раководење со Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција донел … Продолжи со читање Лиле Стефанова ќе го води предметот за Финансиска полиција, а Катерина Коларевиќ за „Виа Комерц“