Ковачевски: Кирил и јас сакаме ексел табели, рокови и остварување

Меѓувладината седница е успех, бидејќи само по една недела од нашата прва средба со бугарскиот премиер Кирил Петков договоривме поконкретно … Продолжи со читање Ковачевски: Кирил и јас сакаме ексел табели, рокови и остварување