Костадиноски: Денеска отвораме нова детска градинка, која ќе згрижува 50 деца во Јегуновце

Ви благодарам за вашето присуство на овој свечен чин да посведочиме на уште еден капитален проект во општина Јегуновце. Ветеното … Продолжи со читање Костадиноски: Денеска отвораме нова детска градинка, која ќе згрижува 50 деца во Јегуновце