Колапс на здравството: Три дена се затворени сите хируршки сали на Хирургија во Клинички центар

На здравството му е случува колапс, три дена се затворени сите хируршки сали на Клиниката за хирургија, не се одржуваат … Продолжи со читање Колапс на здравството: Три дена се затворени сите хируршки сали на Хирургија во Клинички центар