Хрватска нема војници за „корумпираната Украина“, Петровска на готовс против Русија

Разногласие во НАТО. Балканските членки се поделени околу тензиите во Украина. И додека македонската министерка Славјанка Петровска е решена да … Продолжи со читање Хрватска нема војници за „корумпираната Украина“, Петровска на готовс против Русија