Директор од Прилеп зел неплатен одмор за да работи како келнер во Хрватска, ги оставил вработените без плата

Управителот на „Терминал – Комуналец“, Мартин Ачкоски, заминал во Хрватска да работи како келнер, а вработените во претпријатието три месеци … Продолжи со читање Директор од Прилеп зел неплатен одмор за да работи како келнер во Хрватска, ги оставил вработените без плата