Џафери вети: Функцијата премиер ќе ја извшувам со почит и одговорност

Актуелниот претседател на Собранието Талат Џафери се заблагодари на номинацијата од ДУИ да биде премиер на техничката влада сто дена … Продолжи со читање Џафери вети: Функцијата премиер ќе ја извшувам со почит и одговорност