Бугарскиот амбасадор во Вашингтон: Историјата ќе биде услов за влез на Македонија во ЕУ

Услов бугарската влада да поддржи отворање и затворање на поглавјата со Европската Унија е Македонија во целост да ги исполни … Продолжи со читање Бугарскиот амбасадор во Вашингтон: Историјата ќе биде услов за влез на Македонија во ЕУ