Алтернатива сè уште нема конкретен предлог за нивните позиции во Владата

Уште немаме конкретен предлог на маса за нашите позиции во идната влада доколку би се формирала, рече денеска министерот за … Продолжи со читање Алтернатива сè уште нема конкретен предлог за нивните позиции во Владата