Што се случува во МКЦ: Откако го тргна патписот „Ние сме од Скопје“, Бени Шаќири ги откажува сите настани

Актуелниот директор на Младинскиот културен центар Арбен Бени Шаќири решил од да ги откаже сите настани во МКЦ, вклучително и … Продолжи со читање Што се случува во МКЦ: Откако го тргна патписот „Ние сме од Скопје“, Бени Шаќири ги откажува сите настани