Изложба на концептуален филигрански накит на Марија Милошевска

Во Музејот на Република Македонија во Скопје денеска ќе се одржи изложба на концептуален филигрански накит „Мамка“ на уметницата … Продолжи со читање Изложба на концептуален филигрански накит на Марија Милошевска