Голема изложба на дела од Владимир Георгиевски, еден од најзначајните македонски уметници во Музеј на Град Скопје

Во Музејот на Град Скопје се поставени над 100 дела од Владимир Георгиевски, еден од најзначајните македонски уметници и столбови … Продолжи со читање Голема изложба на дела од Владимир Георгиевски, еден од најзначајните македонски уметници во Музеј на Град Скопје