10 денари ваму, 50 таму: За само 10 дена драстичен скок на цените на производите!

При проверката на новите цени од страна на сервисот „Ценометар.мк“ забележан е драстичен скок на цените многу производи и тоа … Продолжи со читање 10 денари ваму, 50 таму: За само 10 дена драстичен скок на цените на производите!