Видео од надзорната камера каде последно се видени Антонија и Радмила

Надзорна камера го покажува последното место каде што се видени двете девојчиња од Струмичко, Антонија Јанкова (12) и Радмила Иванова … Продолжи со читање Видео од надзорната камера каде последно се видени Антонија и Радмила