Дојава за бомба во железничка станица во Скопје: Врие од полиција, вработените и патниците се евакуирани

„Ало, добар ден, поставена е бомба на Железничка станица во Скопје“. Ваква анонимна порака од скриен телефонски број денеска добиле … Продолжи со читање Дојава за бомба во железничка станица во Скопје: Врие од полиција, вработените и патниците се евакуирани