Заев главна ѕвезда во Грција: Дојдовме до решение кога сите тврдеа дека е невозможно!

Со Алексис бевме решени да направиме огромен заеднички чекор за иднината на нашите земји, но и за регионот и Европа, … Продолжи со читање Заев главна ѕвезда во Грција: Дојдовме до решение кога сите тврдеа дека е невозможно!