Денот кога слушнавме дека се работи за убиство, сите завршивме на интензивна нега, вели дедото на Данка

Дедото на двегодишната Данка Илиќ, Милан за „Нова.рс“ вели дека сите им изразуваат сочувство, но дека сè уште не може … Продолжи со читање Денот кога слушнавме дека се работи за убиство, сите завршивме на интензивна нега, вели дедото на Данка