Цеца проговори по 30 години: Не носев украден ѓердан на жена убиена во војната во Босна

Цеца Ражнатовиќреши да проговори за прв пат по триесет години и да ја открие вистината за ѓерданот  за кое се … Продолжи со читање Цеца проговори по 30 години: Не носев украден ѓердан на жена убиена во војната во Босна