Трговија со она што е мое, исто како да е негово!

Петар Поп-Арсов Трката започна! Тргна собирањето на потписи од страна на претендентите за кандити за претседател на државата. За почеток … Продолжи со читање Трговија со она што е мое, исто како да е негово!