Проблемот е решен, граѓаните се криви!

Петар Поп-Арсов „Проблемот е решен!“, рече Оливер Спасовски во неговото последно телевизиско гостување во врска со промента на личните документи … Продолжи со читање Проблемот е решен, граѓаните се криви!