Во охридската болница се затвори одделот за детски болести

Се затвори одделот за детски болести во охридската болница. Нема специјалисти кои можат да лекуваат пациенти. Сега се вршат само … Продолжи со читање Во охридската болница се затвори одделот за детски болести