Тешко ви паѓа карантинот и самоизолацијата, јавете се на овие броеви!

Универзитетската клиника за психијатрија Скопје, со оглед на новонастанатата ситуација со коронавирусот во Македонија е на располагање во секое време … Продолжи со читање Тешко ви паѓа карантинот и самоизолацијата, јавете се на овие броеви!