Сите пријавени 180 илјади граѓани за имунизација во брзо време ќе се вакцинираат, најави Филипче

Министерот за здравство Венко Филипче денеска истакна дека за брзо време ќе се вакцинираат сите 180 илјади пријавени граѓани. Тој … Продолжи со читање Сите пријавени 180 илјади граѓани за имунизација во брзо време ќе се вакцинираат, најави Филипче