Семејството на починатата пациентка на ГАК тврди дека при шиење на матката, зашиено ѝ е и тенкото црево

Семејството на починатата пациентка на Клиниката за гинекологија и акушерство тврди дека при шиење на матката, зашиено и е тенкото црево, … Продолжи со читање Семејството на починатата пациентка на ГАК тврди дека при шиење на матката, зашиено ѝ е и тенкото црево