Се буди со молитва „Господе, денеска помалку да боли“, а ФЗО и Управниот суд никако не ѝ помагаат да ја победи болеста

Јана поминала две трансплантации на матични клетки, многу хемотерапии, зрачења, но болеста се уште не поминува. Деновите минуваат, а Управниот суд се уште не се произнесол по тужбата на Јана, веќе 2 месеци нема епилог.