Попова Шапка полна со ѓубре: Повелете скијачи и останати љубители на планината, туристичкиот бисер претворен во депонија

На социјалните мрежи се појавија фотографии од ѓубре кое ја претвора Шар Планина во депонија. Ова не е прв пат, … Продолжи со читање Попова Шапка полна со ѓубре: Повелете скијачи и останати љубители на планината, туристичкиот бисер претворен во депонија