Починатиот правобранител од Велес Борче Пинев е донаторот на органите

Државниот правобранител за подрачје Велес, Борче Пинев е починатиот донатор на органи, објави „Фокус“. Пинев починал вчера, по пет дена … Продолжи со читање Починатиот правобранител од Велес Борче Пинев е донаторот на органите