Немало лекарска грешка кога на родилката и биле извадени матката, бубрегот и јајникот

Стручниот надзор на Лекарската комора спроведен за гинекологот и директор на струшката болница доктор Мухамед Асани покажале дека немало пропуст … Продолжи со читање Немало лекарска грешка кога на родилката и биле извадени матката, бубрегот и јајникот