На ГАК ќе се породуваат само трудници со високоризична бременост и сомнителни на Ковид-19, оние со нормална бременост во Чаир

На Клиниката за гинекологија и акушерство (ГАК) ќе се породуваат исклучиво трудници со високоризична бременост и сомнителни на Ковид-19, а оние … Продолжи со читање На ГАК ќе се породуваат само трудници со високоризична бременост и сомнителни на Ковид-19, оние со нормална бременост во Чаир