Мајка на дете со церебрална парализа: Јас сум дискриминирана од институциите, од Владата! Излезете на парада со мене!

Деца навредувани од околината. Деца малтретирани! Родители, баби и дедовци кои ги фаќаат за рака своите деца или внучиња небаре … Продолжи со читање Мајка на дете со церебрална парализа: Јас сум дискриминирана од институциите, од Владата! Излезете на парада со мене!