Филипче: Министерството за земјоделство ќе ни даде 8 комбиња само да ги доопремиме во амбулантни

Набавката на возила за Итна медицинска помош заврши, до крајот на месецот е рокот за испорака и ги очекуваме 12-те … Продолжи со читање Филипче: Министерството за земјоделство ќе ни даде 8 комбиња само да ги доопремиме во амбулантни