16-годишна пациентка со морбили се бори за живот на Инфективна

Освен 16-годишната пациентка со церебрална парализа која има пневмонија како компликација од морбили и е на механичка вентилација на Универзитетската … Продолжи со читање 16-годишна пациентка со морбили се бори за живот на Инфективна