11-годишниот Илче од Охрид кој беше напуштен од родителите си замина од Клиниката за детски болести во мал групен дом

Илче од Охрид по десеттина дена лекување и нега на Клиниката за детски болести успеа со плеснување на рачињата и … Продолжи со читање 11-годишниот Илче од Охрид кој беше напуштен од родителите си замина од Клиниката за детски болести во мал групен дом