Тој веќе бил пензионер кога таа се родила, а денес планираат свадба

Разликата од 53 години не е пречка во љубовната врска помеѓу 74-годишниот Милојко Божиќ и 21-годишната Миљана Богдановиќ. Како што … Продолжи со читање Тој веќе бил пензионер кога таа се родила, а денес планираат свадба