Маја Мицевска – единствената жена во Македонија која станала мајка на 51 година

Скопјанката Маја Мицевска е eдинствената жена во Македонија која првпат станала мајка на 51 година. Таа денес ја има седумесечната … Продолжи со читање Маја Мицевска – единствената жена во Македонија која станала мајка на 51 година