Платила 950 евра, а носот на крај ѝ излегол вака: Печеше и болеше, „докторката“ ми рече да не кукам

Отдов кај О.М. за корекција на носот, но наместо радост и задоволство, јас буквално поминав низ пекол, уште живеам во … Продолжи со читање Платила 950 евра, а носот на крај ѝ излегол вака: Печеше и болеше, „докторката“ ми рече да не кукам