Прст пред око не се гледа среде невремето во Преспа

Поројни дождови и силен ветер го зафати поголемиот дел од Македонија, а невремето направи вистински хаос во Преспа. Голем број … Продолжи со читање Прст пред око не се гледа среде невремето во Преспа