Продавачка нокаутира комунална полицајка во Белград

Комунална полицајка доби тупаница во лицето од една продавачка на пазар во Белград. На социјалните мрежи се појави интересно видео … Продолжи со читање Продавачка нокаутира комунална полицајка во Белград