„Одам по невестата“: Прекршување на мерките, свадба низ улиците на Велес

Додека поголемиот дел од граѓаните ги почитуваат мерките против ширењето на коронавирусот, веселба со дваесетина луѓе цел ден се одвива … Продолжи со читање „Одам по невестата“: Прекршување на мерките, свадба низ улиците на Велес