„Нешто ќе те питам бабо“ oдeкнa на стадион во Турција на натпревар од турската Супер Лига

Oткако го раситнаа првиот милион прегледи на “Јутјуб”, “Нешто ќе те питам бабо” на музичкото дуо “Некст тајм”, одекна и … Продолжи со читање „Нешто ќе те питам бабо“ oдeкнa на стадион во Турција на натпревар од турската Супер Лига