Лиде го сретна Филипче – заштитена со маска Лиде Венко: К’смет било да се сретнам со него кога сум најнесредена

Со маска на која пишува Лиде Венко, на социјалните мрежи, популарната Лиде Лиде објави слика со Венко Филипче со коментар … Продолжи со читање Лиде го сретна Филипче – заштитена со маска Лиде Венко: К’смет било да се сретнам со него кога сум најнесредена