Ќе пржите на …, не на зејтин, издајници: Војна на Твитер меѓу Македонија и Србија поради гласовите на нашето жири

Македонското жири вчера реши да ѝ даде 12 бодови на Шпанија, додека Србија доби само 10 бодови од нас, а … Продолжи со читање Ќе пржите на …, не на зејтин, издајници: Војна на Твитер меѓу Македонија и Србија поради гласовите на нашето жири