Драг Федерер, твојата кариера со рекетот нѐ воодушеви сите во нашата земја полна со рекетари

Богдан Илиевски, кој на македонската јавност и стана познат по интересните статуси полни со саркастични критики на актуелните случувања, напиша … Продолжи со читање Драг Федерер, твојата кариера со рекетот нѐ воодушеви сите во нашата земја полна со рекетари