Артима е најмладата и најубавата пратеничка во новиот Парламент

23-годишната студентка Артина Ќазими од гостиварски Добри Дол од Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива е најмладата народна избраничка. За  … Продолжи со читање Артима е најмладата и најубавата пратеничка во новиот Парламент