Шаман и „професионален“ демонстрант: Kој беше највпечатливиот лик пред Конгресот

На вчерашниот протест пред Конгресот се издови еден лик. Не можеше да не се забележи човек со црни рогови, капа … Продолжи со читање Шаман и „професионален“ демонстрант: Kој беше највпечатливиот лик пред Конгресот