Родител му ја отсекол главата на наставник зошто на децата им покажал карикатура од Мухамед

Француската полиција вечерва застрела маж кој претходно со нож нападна друго лице во близина на Париз и го обезглави. Обвинител … Продолжи со читање Родител му ја отсекол главата на наставник зошто на децата им покажал карикатура од Мухамед