Најмалку шестмина мртви во пожарите во Калифорнија

Најмалку шест лица загинаа во пожарите во Калифорнија, што речиси двојно се зголемија од предходниот ден и прараснаа во најголемите … Продолжи со читање Најмалку шестмина мртви во пожарите во Калифорнија