Кратер длабок 43, а широк 200 метри – вака изгледа местото на екплозијата денеска

Кратер со длабочина од 43 метри, а широк 200 метри – ова е она што останува по експлозијата во либанската … Продолжи со читање Кратер длабок 43, а широк 200 метри – вака изгледа местото на екплозијата денеска